Marea Britanie. O româncă de 18 ani, „creierul” unei crime cu „Respirația Diavolului”: „Un cuplu de tâlhari nemiloşi!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură dailymail.co.uk
Sursa foto: captură dailymail.co.uk

Diana Cristea, o tânără româncă de 18 ani din Marea Britanie, este judecată de un tribunal din Londra, după ce a fost acuzată de crimă.

Adrian Murphy, un irlandez celebru în Marea Britanie, campion de dans, ar fi fost ucis de româncă pe 2 iunie, anul trecut, în apartamentul acestuia de la etajul 17, din Battersea, în sudul Londrei. El ar fi murit drogat cu „Respirația Diavolului” de Diana Cristea şi Joel Osei, iubitul româncei.

Potrivit The Sun, care citează Croydon Crown Court, românca și iubitul acesteia au fost prinşi de poliţişti după ce au încercat să cumpere diamante în valoare de 80.000 de lire sterline de la un bijutier din New York, dar s-au dat de gol folosind cardul victimei.

Totodată, cei doi sunt acuzaţi de otrăvirea unui al doilea bărbat, pe 30 mai 2019, înainte de a-i fura aproximativ 2.000 de lire sterline care a supravieţuit.

 

„Respirația Diavolului, medicament popular între tâlhari şi violatori

 

Procurorul Crispin Aylett susţine că Diana şi iubitul ei englez ar fi folosit scopolamină sau „Respirația Diavolului”, un medicament despre care se spune că este „popular între tâlhari şi violatori” pentru a pune victimele în incapacitatea de a se apăra.

Potrivit sursei citate, Osei îşi contacta victimele prin intermediul unei aplicaţii de dating pentru gay, Grindr, după care se întâlnea cu ele, iar iubita lui ar fi fost „creierul”, cea care „l-a îndemnat” să facă asta şi a vândut obiectele furate. Cei doi tineri au fost acuzaţi de către procurori de crimă prin administrarea de otrăvuri sau a unei substanţe nocive care poate fi letală.

 

Murphy l-a întâlnit pe Osei prin intermediul aplicaţiei pentru homosexuali

 

Anul trecut, pe 1 iunie Murphy, de şapte ori campion de dans în Irlanda, l-a întâlnit, de asemenea, pe Osei, prin intermediul aplicaţiei pentru homosexuali, Grindr, şi l-a invitat în apartamentul său din Battersea.  

A doua zi, „când Murphy trebuie să fi murit”, cei doi i-au folosit numele pentru a cumpăra fără succes diamante de la un bijutier american, a spus procurorul.  

Corpul irlandezului a fost găsit două zile mai târziu, pe 4 iunie, de cel mai bun prieten al său şi de proprietarul locuinţei. O geantă, un portofel şi un laptop Louis Vuitton fuseseră furate, totul în valoare de aproximativ 2.000 de lire sterline.  

„Procuratura susţine că cei doi inculpaţi sunt un cuplu de tâlhari nemiloşi, escroci care caută să câştige bani uşor cu orice preţ pentru victimele lor”, a spus procurorul Aylet. 

Cu câteva zile mai devreme, Osei fusese arestat la un festival de muzică unde intenţiona să vândă tablete de cofeină pe post de droguri.

De altfel, într-un SMS trimis de Diana Cristea iubitului său scria: „Când te întorci, ne putem concentra pe chestia cu ghimbirul şi pe băieţii tăi.”  

Cei doi inculpaţi neagă acuzaţiile care le-au fost aduse şi îşi vor susţine nevinovăţia în instanţă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel