Marea Britanie: Moment INEDIT pentru polițiștii ROMÂNI din Poliția londoneză

MET Police Romanian Association reunește polițiștii români  care au îmbrăţişat această onorabilă carieră în cadrul Metropolitan Police din Londra.

MET Police Romanian Association este organizaţia sub egida cărei se vor reuni de acum înainte românii din cadrul Poliției din Londra. Sunt deja aproape 100 de poliţişti de origine română care au îmbrăţişat această onorabilă carieră în cadrul Metropolitan Police. Evenimentul de lansare al asociației a avut loc luni, 21 octombrie 2019, la Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Dan Mihalache, i-a felicitat pe poliţişti pentru munca pe care o depun pentru a menţine un climat de siguranţă în Londra, precum şi pentru preocuparea constantă pe care aceştia o manifestă pentru a sprijini comunitatea românească din capitala britanică.

El a subliniat în context aportul lucrătorilor din Poliţia Română detaşaţi în Marea Britanie, cu accent pe excelentele legături de cooperare cu poliţia londoneză.

La eveniment au participat, alături de poliţişti români şi membri ai familiilor lor, şi reprezentanţi ai conducerii poliţiei londoneze. Aceșia din urmă au subliniat legăturile de cooperare strânse cu Poliţia Română. Preşedintele şi vice-preşedintele Met Police Romanian Association, PC Cristian Dumitru şi PC Adrian Anghelina au susţinut în intervenţiile lor importanţa asocierii poliţiştilor de origine română, a integrării acestor în Poliţia Metropolitană cu păstrarea identităţii româneşti şi a legăturilor de cooperare cu poliţia română.

Evenimentul s-a încheiat printr-un schimb de caschete, cele mai vizibile elemente de echipament folosite în Poliţia Română şi Poliţia Metropolitană.

[citeste si]


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy