Marea Britanie, măsuri de relaxare din 4 iulie: Ce se redeschide și care sunt condițiile

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Premierul Marii Britanii a anunțat că începând cu 4 iulie urmează o nouă rundă de relaxare, multe lucruri vor reveni pe făgașul „normal“. Ce se redeschide și ce nu se redeschide sâmbăta viitoare.

PUB-urile, restaurantele și cafenelele se redeschid din 4 iulie. Clienții vor trebui să stea doar la mese, nu și la bar și vor trebui să lase datele de contact, astfel încât orice persoană să poată fi urmărită în caz de infectare.

Totodată, premierul Boris Johnson a confirmat că omenii care locuiesc în case diferite se pot întâlni „în orice cadru, în interior sau în exterior” începând cu 4 iulie.

De asemenea, frizeriile și cinematografele vor putea să se redeschidă începând cu 4 iulie, precum și teatrele sălile de concerte, dar fără concerte live, potrivit The Independent.

Așadar, din 4 iulie, se REDESCHID: Hotelurile, hostelurile, pensiunile, apartamentele și casele de vacanță, cabanele și campingurile; Lăcașurile de cult; Bibliotecile; Centrele comunitare; Restaurantele, cafenelele și cantinele; Barurile; Puburile; Cinematografele; Sălile de Bingo; Teatrele și sălile de concerte, dar fără muzică live; Muzeele și galeriile; Saloanele de coafură și frizeriile; Locurile de joacă în aer liber: Spațiile pentru exerciții în aer liber: Târgurile, parcurile tematice, parcurile de aventuri și activități; Sălile de jocuri; Spațiile pentru rolerskating; Alte spații precum săli de jocuri, recreere și distracție; Cluburile sociale; Satele de vacanță; Acvariile, grădinile zoologice, parcurile safari, fermele și alte locuri unde animalele sunt expuse pentru atracția publicului.

Rămân ÎNCHISE și după 4 iulie:

Cluburile de noapte; Cazinouri; Piste de bowling și piste pentru role acoperite; Locurile de joacă din interior/acoperite; Saloanele de spa; Saloanele de unghii și înfrumusețare; Sălile de sport acoperite și studiourile de dans; Piscinele și parcurile acvatice; Expoziții și săli de conferință; Saloanele de masaj, de tatuaj și piercing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel