Marea Britanie. Mai mulți români au băgat spaima în englezi. Produse furate de peste 160.000 de lire sterline (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Marea Britanie. Mai mulți români au băgat spaima în englezi. Produse furate de peste 160.000 de lire sterline (VIDEO)
Marea Britanie. Mai mulți români au băgat spaima în englezi. Produse furate de peste 160.000 de lire sterline (VIDEO)

O bandă de hoți români a furat peste 160.000 de lire sterline de articole din magazinele ASDA din Marea Britanie în timpul pandemiei de coronavirus.

Nicolae I., în vârstă de 36 de ani, Alin M., în vârstă de 27 de ani, Florin C., în vârstă de 51 de ani, Ștefan F., în vârstă de 31 de ani, Marius M., în vârstă de 25 de ani, și Gabriel M., în vârstă de 36 de ani, au călătorit prin țară furând articole de mare valoare din supermarketuri înainte de a le vinde.

Cei șase inculpați, care au comis infracțiunile între aprilie și septembrie anul trecut, au fost condamnați la 42 de luni după gratii.

Furturile lor au început pe 29 aprilie anul trecut, când Alin M. și Nicolae I. au vizat Supercentrul ASDA Great Bridge din Tipton, West Midlands, scrie Liverpool Echo.

În următoarele patru luni, ceilalți patru s-au alăturat grupului și au continuat să comită cel puțin 81 de infracțiuni separate în magazine aflate la distanță precum Alloa din Scoția și Cardiff în Țara Galilor.

 

Banda a lucrat împreună ca o echipă pentru a distrage atenția personalului de securitate

 

Cu fiecare ocazie, banda a lucrat împreună ca o echipă pentru a distrage atenția personalului de securitate al magazinului.

Au vizat în mod special articole cum ar fi scutece, produse cosmetice, lame de ras și cartușe de imprimantă pe care apoi le vindeau.

După ce imaginile surprinse de camerele de supraveghere dintr-un magazin au fost analizate, românii au fost prinşi. Au fost arestaţi în urma unor raiduri ale poliţiei desfăşurate în toamna anului trecut.

Din una din locuinţe au fost recuperate şi mai multe bunuri furate. Anchetatorii le-au confiscat românilor şi trei maşini care erau folosite la comiterea furturilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel