Marea Britanie. Guvernul anunţă RIDICAREA RESTRICŢIILOR în nordul Angliei

Andreea Cosma |
Data publicării:

Guvernul britanic a anunţat vineri ridicarea restricţiilor impuse în mai multe zone din nordul Angliei începând de miercuri viitoare ca urmare a scăderii numărului de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, relatează AFP.

''Aceasta înseamnă că săptămâna viitoare, peste un milion de oameni se vor putea reuni cu rudele şi prietenii din afara casei lor, în conformitate cu regulile de distanţare fizică, pentru prima dată de când au fost anunţate restricţiile pe 30 iulie'', a subliniat guvernul într-un comunicat.

În aceste zone din Grand Manchester, West Yorkshire şi Lancashire, pistele de bowling, cazinourile şi locurile de joacă interioare vor putea, de asemenea, să se redeschidă, aşa cum s-a întâmplat din 15 august în restul Angliei.

Restricţiile în ceeaa ce priveşte întâlnirile dintre oameni din diferite case rămân însă în vigoare în centrul Manchesterului, în Oldham, Pendle şi Blackburn în special, precum şi în Leicester (centru) din cauza unei prevalenţe încă ridicate a virusului.

Cea mai afectată ţară din Europa, Regatul Unit a înregistrat aproape 41.500 de morţi la peste 330.000 de cazuri pozitive la noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel