Marea Britanie: Gestul EXTREM al Lydiei după ce a găsit poze INDECENTE cu COPII în telefonul iubitului său

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Lydia, o tânără de 21 de ani din Marea Britanie a aflat că iubitul ei este un pedofil veritabil, găsind într-un telefon de-al său conversații și poze indecente cu fetițe minore. Fata a recurs la un gest extrem din cauza dezamăgirii.

O tânără de 21 de ani din Marea Britanie a recurs la un gest extrem, după ce a descoperit un secret sumbru în telefonul iubitului ei. Lydia a descoperit că cel alături de care avea o relație de doi ani, avea și un alt telefon. Pe acel dispozitiv avea salvate zeci de imagini indecente cu copii, fiind un pedofil veritabil.

Femeia nu a vrut să creadă inițial că el a fost capabil de un asemenea gest. Nervoasă, ea s-a dus să îl confrunte și, după o ceartă aprigă și multe reproșuri, nu a mai suportat stresul și a decis să își pună capăt zilelor, spânzurându-se în casa ei din Greater Manchester.

Ulterior, în urma anchetei, polițistii au decoperit în telefonul lui Adam Wells peste 30 de imagini deocheate cu fetițe minore, scrie Mirror.co.uk. Acesta a fost condamnat la 12 luni de muncă în folosul comunității pentru faptele sale. Cea mai afectată este mama Lydiei, care nu își poate explica gestul extrem al fetei.

Mai mult, nu poate accepta faptul că timp de doi ani de zile l-a tratat ca pe propriul copil pe iubitul fetei sale și s-a declarat de-a dreptul dezgustată, nedreptățită și rănită.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel