Marea Britanie. Gest umanitar din partea fotbaliștilor. Mai multe hoteluri puse GRATUIT la dispoziția cadrelor medicale

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Fotbaliștii marilor cluburi de fotbal britanice își pun gratuit hotelurile la dispoziția cadrelor medicale engleze.

Gary Neville şi Ryan Giggs, două dintre legendele clubului de fotbal Manchester United, au decis să pună la dispoziţia angajaţilor Serviciului naţional de sănătate (NHS) din Marea Britanie cele două hoteluri pe care le deţin împreună, fără niciun cost, pentru a-i ajuta astfel în lupta împotriva pandemiei de coronavirus, informează Reuters.

Anunţul a fost făcut de Gary Neville, într-o postare video pe contul său de Twitter. Prin grupul lor GG Hospitality, Neville şi Giggs sunt coproprietarii Hotel Football şi The Stock Exchange Hotel din Manchester.

"Cele 176 de paturi pe care le deţinem vor fi ocupate de lucrătorii NHS şi de profesioniştii din domeniul medical, începând de vineri", a spus fostul internaţional englez.

 

Gest de solidaritate din partea fotbaliștilor englezi

 

"Întreaga industrie trebuie să dea dovadă de solidaritate, nu doar faţă de personalul nostru în aceste vremuri incerte, dar şi faţă de persoanele care au nevoie cel mai mult de cazare în lunile următoare. Lucrătorii din domeniul sănătăţii vor putea rămâne acolo fără niciun cost, oricât timp în următoarele luni, atunci când vor avea nevoie de izolare faţă de membrii familiei, care pot fi afectaţi de ceea ce se întâmplă", a precizat Neville.

Clubul de fotbal Chelsea Londra a anunţat, la rândul său, că pune la dispoziţia NHS hotelul său Millennium de la stadionul Stamford Bridge.

Prima ligă engleză de fotbal a fost suspendată până pe 4 aprilie din cauza noului coronavirus, care a infectat peste 212.000 de oameni la nivel global şi a ucis 8.700 de persoane, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel