Marea Britanie. Două ROMÂNCE au băgat spaima în englezi. Cum PROFITAU de bunăvoința lor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură northyorkshire.police.uk
Sursa foto: captură northyorkshire.police.uk

Două românce care au băgat spaima în pensionarii englezi, jefuindu-i, au fost condamnate la câte patru ani şi două luni de închisoare pentru comiterea a şase infracţiuni de jaf şi 10 infracţiuni de fraudă.

Conform northyorkshire.police.uk, cele două românce obişnuiau să bată la uşa persoanelor în vârstă. Se dădeau reprezentantele unei organizaţii care ajută persoanele surde şi solicitau donaţii.

Cele două profitau de bunăvoinţa gazdelor şi, sub pretextul că au nevoie să bea un pahar cu apă sau să meargă la toaletă, spionau şi sustrăgeau bani sau bunuri de valoare. După ce două dintre victime au oferit detalii concludente, româncele au fost prins având asupra lor mai multe bunuri furate.

Româncele şi-au recunoscut infracţiunile comise într-o perioadă de patru zile dar, chiar şi aşa, au fost condamnate la câte patru ani şi două luni de închisoare cu executare.

Magistraţii au recunoscut că au aplicată o pedeapsă apropiată de maximul posibil pe motiv că „pe lângă furturile comise, le-au răpit victimelor posibilitatea de a se simţi în siguranţă în propriile case”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel