Marea Britanie. DJ ROMÂN, ACUZAT de fapte GRAVE: „A făcut campanii pe boala copilului meu și a furat toți banii”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un DJ român din Anglia este acuzat că ar fi strâns bani pe Facebook pentru un băiat bolnav şi nu i-ar fi dat familiei acestuia.

„Alex este un băiat de 20 de ani care în luna iulie 2017 a primit un diagnostic crunt: scleroză multiplă, leziuni active pe creier în evoluție cu un puseu de paralizie totală. De asemea riscă să îi fie afectată și vederea”, este prezentarea lui Alex Colţan, un tânăr din Petroşani, potrivit observator.tv.

Potrivit sursei citate, mama lui, Mihaela Gabriela, acuză că în 2018 un DJ român din Anglia, DJ Zeno, Zenobin Duica, ar fi iniţiat trei campanii de donaţii pe Facebook în numele copilului ei, dar nu ar fi primit niciun ban de la acesta.

„A făcut trei campanii pe boala copilului mei anul trecut din aprilie şi până în august şi a furat toţi banii donaţi de donatori şi nici în ziua de azi nu a înapoiat banii nici la copilul meu, dar nici înapoi la donatori şi a rămas cu 27.000 de lire sterline”, acuză femeia pe Facebook.

 

Răspunsul DJ-ului


„Conform pasilor normali si procedurii accepatate de catre Facebook in acest caz platforma ce ofera posibilitatea strangerii de fonduri ,din momentul inceperii campaniei si finalizarea acesteaia poate dura cu aproximatie 3 luni, eu am fost abordat de doamna Mihaela Gabriela Coltan in primavera anului 2018 cu ragumintea de a pune umarul si strange fonduri pentru cazul social al dansei.

Campania a inceput propriuzis .si s au strans £18.893 datorita ineficientei primei campanii am decis de comun acord sa initiem alte doua campanii. Este foarte important de stiut ca toate aceste discutii s au purtat prin intermediul aceleaisi platforme neavand posibilitatea de a ne intalnii fata in fata pentru verifica veridicitatatii informatiilor.

O data puse bazele campaniilor, din motive necunoscute pana in acel moment ,totul s-a derulat sub o presiune continua din partea Doamnei Mihaela Gabriela Coltan , I-a fost adus la cunostinta ca procedura si conditiile strangerii de fonduri este stabilita de catre cei de la Facebook, iar rolul meu este acela de a actiona ca un intermediar nici decum organizator, de asemenea I-a fost adus la cunostinta aspect legate de procedura factuala legata de transferul propriuzis al fonduriolor accumulate din contul Facebook in contul destinatarului ales in momentul initieri ce poate dura pana la 90 de zile.

Iarasi din motive necunoscute pana in acel moment Doamna Mihaela Gabriela Coltan a luat decizia nefericita de a sesiza pe cei de la Facebook de presupuse neregularitati ( a raportat campaniile ) si fara a ma informa in prealabil , Campania de stranger de fonduri a fost stopata datorita si in urma sesizarii doamnei Mihaela Gabriela Coltan Iar banii acumulati pana in acel moment, conform procedurii facebook au fost returnatii catre donatorii.

V-a rog sa faceti referire si la evidenta numarul 5 ce indica indubitabil faptul ca suma de £1834 .a fost transferat catre domnul Coltan ( presupusul sot al doamnei Coltan ), scotand in evidenta faptul indisputabil ca intentia voita nu lipsete in tot ce inseamna defaimarea reputatiei mele”, a fost mesajul transmis de Zenobin Duica pentru Observator.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel