Marea Britanie. Diaspora a PROTESTAT la concertul Carla’s Dreams: „Piesa e faină, dar nouă nu ni-i P.O.H.U.I. de țară!” (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un protest a avut loc la concertul Carla’s Dreams din Londra, din data de 16 iunie, în sala Electric Ballroom.

Organizația Diasporei moldovenești FreeMoldova au venit cu pancarte pe care erau scrise mesaje de blamare: „Piesa e faină, dar nouă nu ni-i P.O.H.U.I. de țară #FreeMoldova" și „Nu cântați pe bani furați!".

(w670)

„Carla's Nightmares pentru Carla's Dreams, care în culmea succesului, au cântat pe bani furați. FreeMoldova este la concertul lor de azi din Londra să le amintim cum au contribuit la transformarea oligarhilor Plaha și a lui Șor din limbrici în balauri, cântând la Nisporeni și la Orhei. Succesul însă aduce și responsabilitate. Să zicem că ați greșit de două ori. Poate măcar din a treia încercare arătați atitudine, Carla's Dreams? Arătați că nu vă pasă doar de bani. Noi de uitat nu uităm. Hrișcă și tușoncă 4eva”, scrie pagina de Facebook a organizației FreeMoldova.

(w670)

Protestatarii au adus o roabă cu pachete de hrișcă și pește uscat, produse pe care Partidul Șor le-a oferit electoratului în cadrul campaniei electorale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel