Marea Britanie. Copilul ROMÂN căzut de la etajul 1, EXTERNAT. Cum se simte băiețelul

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un copil român a căzut de la etajul 1 al unei clădiri din Luton în urmă cu aproximativ o lună. Medicii au făcut în acel moment eforturi pentru a putea să îl salveze pe copil. Inițial, specialiștii au spus că micuțul va avea nevoie de o perioadă mai lungă de spitalizare, dar copilul pare că își revine mult mai repede. 

"Dumnezeu a trimis o rază de soare către Rareș și familia acestuia, băiețelul care a căzut de la etajul 1 al unei clădiri din Luton ( Marea Britanie) pe data de 27 Iunie, aseara a fost #externat.
Doctorii au zis prima dată că va avea nevoie de câteva luni bune până să fie externat pentru că a suferit două intervenții/operații, una la cap și una la splină. Se pare că #Rareș este un luptător, după nici 3 săptămâni a ajuns acasă.
Aseară târziu am fost la familie și totul este foarte bine, au nevoie de liniște și de multe rugăciuni pentru a trece peste lunile care urmează. Și-au luat in chirie un flat nou singuri iar acum îl pun la punct pentru ce are nevoie o familie", a scris Mario Mocan pe pagina de Facebook. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel