Marea Britanie. Condamnat la 35 de ani de închisoare, după ce a ucis două surori în urma unui “pact cu diavolul”

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Un bărbat acuzat în Republica Moldova de omor cu cruzime, prins în Sectorul 6 al Capitalei
Un bărbat acuzat în Republica Moldova de omor cu cruzime, prins în Sectorul 6 al Capitalei

Un tânăr de 19 ani, care a ucis două femei, pentru că ar fi făcut un pact cu diavolul pentru a câștiga la loterie, a fost condamnat la 35 de ani de închisoare.

Tânărul de 19 ani din Marea Britanie, a susținut că a ucis cele două femei, pentru că ar fi făcut un pact cu diavolul pentru a câștiga la loterie. Acesta a fost condamnat recent la 35 de ani de închisoare.

Danyal Hussein le-a înjunghiat mortal pe cele două femei într-un parc din nord-vestul Londrei, în iunie anul trecut. Cele două femei tocmai sărbătoriseră o zi de naștere, împreună cu prietenii, potrivit Reuters.

Victimele sale sunt Bibaa Henry, în vârstă de 46 de ani, și Nicole Smallman, în vârstă de 27 de ani. În fața anchetatorilor, bărbatul a argumentat că ar fi trebuit să ucidă câte o femeie o dată la șase luni, pentru a câștiga la loto, conform Mirror. 

Tânărul a făcut mai multe declarații șocante, el a mai spus că făcea diverse întelegeri cu un demon numit Lucifuge Rofocale. Într-un astfel de acord el își oferea propriul sânge pentru potență sexuală și pentru a o face pe o fată de la școala lui să se îndrăgostească de el.

„Este o ființă umană distrusă care, dacă nu ar fi fost prinsă, alte patru familii ar fi putut suferi ca noi”, a declarat Mina Smallman, mama fetelor, după pronunțarea sentinței. Femeia a spus că nu va permite ca acesta să iasă din închisoare nici după cei 35 de ani de detenție, potrivit ȘtirileProtv.

 

Biletele de loterie găsite în casa criminalului 

 

„Sunt total convins, la fel ca și echipa mea, că ar fi continuat să comită mai multe crime”, a declarat inspectorul șef Simon Harding, cel care a condus ancheta. „Cazul este greu de înțeles pentru orice persoană normală. Este aproape ca într-un film”, a mai spus ofițerul.

Surorile Henry și Smallman erau în Parcul Fryent din Wembley pentru a sărbători cu prietenii, unde au rămas singure la un moment dat. Tânărul a înjunghiat-o pe Henry de opt ori și pe Smallman de 28 de ori. După crime, Hussein a târât cadavrele în pădure, unde au fost găsite a doua zi de către iubitul lui Smallman.

Hussein a fost arestat patru săptămâni mai târziu. Polițiștii cred că o rană adâncă suferită la mână în timpul crimelor l-a împiedicat să mai comită și altele.

Când detectivii i-au percheziționat casa, i-au găsit „pactul” și biletele de loterie. De asemenea, au fost descoperite simboluri satanice și o carte scrisă de mână cu vrăji, inclusiv unele pentru a le face pe femei să-l găsească atrăgător, a spus poliția.

Hussein a negat faptele, susținând că totul a fost o conspirație elaborată, dar un juriu de la curtea londoneză Old Bailey l-a găsit vinovat de crime. Acum, el a fost condamnat la 35 de ani de închisoare.

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel