Marea Britanie. COȘMARUL prin care au trecut părinții fetiței răpite la Londra. Agresorul încă este LIBER

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O familie de români din Londra a trăit duminică seară, pentru câteva ore, cel mai mare coşmar pe care şi-l poate imagina un părinte.

Fetiţa lor de nici 2 ani a fost răpită de sub ochii tatălui, victimă colaterală a unui furt auto. Toată lumea s-a gândit la ce e mai rău când maşina a fost găsită, după câteva ore, dar fără copil, relatează stirileprotv.ro.

Poliţia, presa şi populaţia londoneză s-au mobilizat exemplar pentru găsirea fetiţei.

Maria Tudorică, în vârstă de 17 luni, a dispărut duminică la ora locală 16.37. Tatăl fetiţei a luat-o cu el când s-a dus la Newham, în estul Londrei, ca să vândă o maşină. Dar, sub pretextul că vrea să încerce motorul, cumpărătorul a urcat la volan şi a pornit în viteză, cu tot cu cea mică.

Citește și Fetița de 17 luni de origine ROMÂNĂ, RĂPITĂ în Londra, a fost GĂSITĂ

Anunţată imediat, poliţia londoneză a alertat populaţia, iar fotografia Mariei a fost difuzată masiv de televiziuni şi pe reţelele de socializare, pentru ca oricine o vede să o poată recunoaşte. Sute de oameni i-au distribuit fotografia pe Twitter, sub hashtagul "find Maria". La o oră de la apelul poliţiei, grupuri de civili au pornit în căutarea fetiţei în zona unde dispăruse.

Cazul părea să urmeze cele mai negre scenarii, când maşina furată a fost găsită după câteva ore, dar fără fetiţă. Însă la 4 ore de la dispariţie, Maria a fost găsită la jumătatea distanţei dintre locul de unde fusese furată maşina şi locul unde a fost abandonată de hoţ. Unchiul fetiţei, citat de presa britanică, a declarat că Maria e teafără şi nevătămată.

De negăsit rămâne, deocamdată, cel care a răpit-o. Poliţia britanică spera să îl prindă pe bărbat, descris drept un individ cu trăsături asiatice şi îmbrăcat în haine de culoare neagră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel