Marea Britanie. Chirurg ROMÂN concediat după ce s-a aflat ce le făcea pacienților

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Şerban Ioan Gheorghiu, în vârstă de 59 de ani, a fost chirurg specialist în endoscopie la Spitalul Scarborough din Anglia. El a fost concediat după ce le-a pus pacienților săi întrebări în legătură cu viața lor sexuală.  

Potrivit bbc.com, comportamentul românului a fost reclamat atât de pacienți, cât și de colegi. Tribunalul Medicilor Practicieni din Marea Britanie susține că bărbatul a ignorat avertismentele anterioare.

Chirurgul i-a spus unui pacient care se pregătea să facă o colonoscopie să adopte „poziţia George Michael", aluzie la sexualitatea cântăreţului britanic. Altui pacient i-a spus, la un consult, că oricum a avut cancer, deci nu îl poate invita să stea, că nu are pe ce să se aşeze.

De asemenea, el a discutat istoricul medical al unei asistente cu un coleg din România, spunând că femeia este un spion care pârăște tot ce face el. Cu unii dintre colegii săi, doctorul aborda subiecte cu tentă sexuală. El le vorbea colegilor despre faptul că ar pleca în Thailanda pentru a le „rupe pelvisul" femeilor de acolo.

Citește și Marea Britanie. ROMÂNCĂ ținută DROGATĂ 10 ani de o bandă de PROXENEȚI. CALVARUL pe care l-a trăit

Chirurgul care a lucrat pentru spitalul didactic York NHS Foundation Trust şi la Spitalul Scarborough din februarie 2010, până în octombrie 2017, a fost suspendat pentru 9 luni.

După aceasta perioadă, Gheorghiu va fi audiat și se va stabili dacă ă acesta va mai primi dreptul de a profesa în Regatul Unit.

Concluziile anchetei includ un avertisment adresat medicului de a face progrese, spunând: „Tribunalul dorește să clarifice faptul că, în cadrul audierii de revizuire, doctorul Gheorghiu să demonstreze modul în care și-a remediat comportamentul și și-a dezvoltat înțelepciunea".

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel