Marea Britanie: Bebelușul unei românce, înjunghiat de tatăl bulgar: „I-am omorât“ (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Denis Beytula, cetățeanul bulgar care și-a ucis bebelușul de doar trei săptămâni, gelos că mama sa, românca Andreea, îi acorda prea multă atenția, a fost condamnat la închisoare pe viață.

După ce și-a înjunghiat mortal copilul nou-născut și pe mama acestuia, tânăra româncă Andreea, Denis Bytula, de origine bulgară, s-a autodenunțat. Sosirea polițiștilor la locul unde avusese loc odioasa crimă a fost filamtă de ofițerul de serviciu.

Bărbatul avea pe mâini sângele bebelușului său, căruia tocmai îi curmase zilele, secționându-i aorta. Denis şi Andreea Ştefan locuiau împreună, iar cei doi aveau împreună un băiat de trei luni, Andrei Ştefan.

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, la începutul lunii octombrie, între cei doi a izbucnit o ceartă, moment în care bulgarul și-a ieșit complet din minți. El a luat un cuţit de bucătărie şi l-a înfipt de două ori în copilul de numai trei luni. 

Partenera sa româncă, de 23 de ani, a reușit să scape cu viață, deși a fost grav rănită. Pentru micuțul lor, medicii nu au reușit să mai facă nimic, deși a fost transportat de urgență, cu un elicopter.

Judecătorii unui tribunal din Newcastle au decis, joi, condamnarea la închisoare pe viaţă pentru Denis Beytul. El va sta după gratii cel puțin 23 de ani, după care ar putea fi eliberat condiționat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel