Marea Britanie: Agresor sexual „extrem de periculos”, găsit și arestat după ce a evadat din închisoare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Marea Britanie  Agresor sexual  extrem de periculos, găsit și arestat după ce a evadat din închisoare.
Marea Britanie Agresor sexual extrem de periculos, găsit și arestat după ce a evadat din închisoare.

Un agresor sexual „extrem de periculos”, care a evadat din închisoare, a fost găsit după patru zile. Polițiștii au pornit, imediat, pe urmele lui Paul Robson, în vârstă de 56 de ani, avertizând localnicii că bărbatul ar putea „provoca un rău real oricui întâlnește”.

Bărbatul a fost arestat după ce a fost descoperit în zona Skegness, ieri, în jurul orei 9.30 și rămâne în arest.

Robson, care a fost condamnat la închisoare pe viață pentru tentativă de viol și agresiune, a dispărut din închisoare HMP North Sea din Boston, Lincolnshire, relatează metro.co.uk.

„Robson este un agresor sexual periculos și prezintă un pericol deosebit pentru femei și copii mici. Cred că poate provoca un rău real oricui întâlnește”, a anunțat, detectivul șef Andy Cox, imediat, după ce deținutul a evadat din închisoare.

Superintendentul șef al comandantului zonei de est, Kate Anderson, a anunțat joi că Robson a fost capturat.

„Suntem încântați să raportăm că l-am arestat pe Paul Robson. Suntem recunoscători cetățenilor pentru ajutorul și sprijinul acordat. De asemenea, aș dori să le mulțumim tuturor celor care au sunat și ne-au anunțat unde a fost văzut Robinson”, a precizat Kate Anderson.

„Mulțumim agențiilor și ofițerilor noștri pentru că au lucrat neobosit pentru a-l reține pe Robson”, a conchis Kate Anderson.

Un alt deținut, de origine română, care a fugit dintr-o închisoare din Austria, a fost găsit la cinci ani de la  evadare. 

 

Austria. Tânăr român, evadat din închisoare, prins după cinci ani de când a fugit de sub ochii polițiștilor

 

Deținut român, prins la cinci ani după ce a evadat din închisoarea Innsbruck.  Poliția a arestat, ieri seară, în districtul Lehen din Salzburg un bărbat, care era căutat, după ce a reușit să evadeze din penitenciar. Tânărul, de 32 de ani, de origine română evadase din închisoarea Innsbruck în urmă cu mai bine de cinci ani.

Polițiștii din Salzburg au reușit să-l aresteze pe român, miercuri seară. Acesta a fost depistat în districtul Lehen din Salzburg.

Bărbatul fusese încarcerat pentru infracțiuni contra proprietății încă în anul 2015. În decembrie 2016, însă, românul a evadat din închisoarea din Innsbruck.

Acum, bărbatul român, de 32 de ani, va stat din nou în închisoare. De data asta a fost încarcerat în închisoarea din Salzburg, scrie salzburg24.at.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel