Marea Britanie. Premierul Boris Johnson vrea să slăbească. Şi-a angajat un antrenor personal celebru pentru a-l ajuta

Andreea Cosma |
Data publicării:

Boris Johnson a solicitat ajutorul unui antrenor personal după ce a recunoscut că trebuie să slăbească, relatează The Telegraph, și lucrează cu Harry Jameson, care se descrie ca fiind un „antrenor de elită”, după ce a lucrat anterior Love Island, Laura Whitmore, Wayne Bridge sau Oriance Lungu.

Johnson a vorbit public luna trecută despre dorinţa sa de a intra într-o formă mai bină şi a recunoscut că probabil excesul de greutate a jucat un factor în severitatea bolii sale.

„Întotdeauna mi-am dorit să slăbesc şi cred că, ca mulţi oameni, mă lupt cu greutatea mea - mă duc în sus şi în jos”, a spus domnul Johnson. „Dar de când m-am recuperat de la coronavirus, mi-am consolidat constant condiţia fizică.”

Un raport din luna iulie a Public Health England (PHE) a descoperit că a avea un exces de greutate sau obezitate poate creşte în mod dramatic riscul de a dezvolta o formă mai gravă de COVID-19.

Marea Britanie a anunţat în luna mai un pachet de două miliarde de lire sterline care are ca scop încurajarea ciclismului şi a mersului pe jos. Boris Johnson doreşte să suplimenteze suma şi să grăbească implementare sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel