Marea Britanie. Avion spre București, BLOCAT înainte de DECOLARE: Fetiță ROMÂNCĂ de 4 ANI, RĂPITĂ

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un avion plin cu români, care se pregătea de decolare de pe aeroportul din Londra - Heathrow, a fost blocat în ultimul moment de poliție, care a primit o sesizare cu privire la o tentativă de răpire a unui minor.

Agenții au scos din aeronavă o fetiță româncă de patru ani și au arestat un bărbat de 32 de ani care o însoțea. Mama copilului raportase poliției că minora fusese luată de la ea joi.

„Când a venit plângerea, găsirea lor a fost o cursă contracronometru”, a spus sergentul Ruth Walker de la poliția din  Nottinghamshire, explicând că anchetatorii au folosit toate tehnicile pentru a detecta informațiile despre bărbat și fetiță: camere plasate pe drumuri și capabile să recunoască numerele de înmatriculare ale mașinii.

În acest fel, agenții au reușit să localizeze mașina bărbatului în Nottinghamshire și să-i urmărească traseul video către Heathrow, unde au descoperit că tânărul de 32 de ani se afla deja la bordul zborului de la ora 6:00 spre București.

Bărbatul, ale cărui detalii personale și gradul de rudenie cu copilul nu au fost dezvăluite, a fost audiat și eliberat pe cauțiune. Fetița a fost înapoiată mamei sale, anunță independent.co.uk.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel