Marcela, adoptată de o familie din Grecia, o caută pe cea care i-a dat viață: Visul meu este să îmi cunosc familia și rudele din România

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O femeie din Grecia, pe nume Marcela Chircu, caută disperată să-și găsească mama biologică, Cristina Chircu, din România. 

Născută la data de 25 iulie 1987, în București, sub numele de Chircu Marcela, femeia a fost adoptată la vârsta de 4 ani de o familie iubitoare.

Ultima adresă cunoscută a mamei biologice a fost pe strada Straja, sectorul 4, București. Marcela își exprimă visul de a-și revedea familia și rudele din România, iar pentru aceasta, face un apel către publicul larg pentru ajutor.

Într-un mesaj emoționant, Marcela solicită distribuirea largă a anunțului său și orice informație utilă pentru a ajuta la reunirea ei cu familia biologică. Cei care dețin informații sau pot oferi ajutor sunt rugați să lase un mesaj privat pe pagina dedicată acestui scop.

Marcela încheie mesajul său cu un sincer "Vă mulțumesc tuturor!" și speră că această cerere de ajutor îi va aduce mai aproape de îndeplinirea visului său de a-și regăsi rădăcinile din România.

Iată postarea Marcelei, pe grupul de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României“ 

„Salutări din GRECIA

Numele meu la naștere a fost CHIRCU MARCELA și m-am născut la data de 25 IULIE 1987 în BUCUREȘTI. Sunt în căutarea mamei mele CHIRCU CRISTINA, ultima adresă cunoscută a fost pe strada Straja, sector 4, București.

La vârsta de 4 ani am fost adoptată de o familie minunată. Visul meu este să îmi cunosc familia și rudele din România.

DISTRIBUIȚI anunțul meu in număr cât mai mare și orice informație puteți oferi, vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini.

Vă mulțumesc tuturor!“.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel