Marcel Vela răspunde pe Facebook întrebărilor venite din partea românilor

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat, marți seara, că în fiecare miercuri va răspunde pe Facebook la întrebările venite din partea românilor. Acesta a precizat că așteaptă întrebările pe rețeaua de socializare și că va răspunde la șapte dintre acestea, alese la întâmplare.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că nu poate să rămână indiferent în fața multitudinii de mesaje și comentarii primite din partea românilor și că a decis să răspundă întrebărilor care îi vor fi adresate pe Facebook.

"Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră. Astfel, în acest scop, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine. La șapte dintre aceste întrebări, alese în mod aleatoriu, voi răspunde printr-un material video la final de zi", a scris Marcel Vela pe Facebook.

Acesta a precizat că va răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat, lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel