Marcel Vela aruncă bomba în cazul Caracal: „Carmen Dan ȘTIA! Primise un raport secret“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ministrul Marcel Vela a vorbit despre neregulile din Poliția Caracal, aflată în atenția media după cazul Gheorghe Dincă, în contextul în care astăzi s-au făcut mai multe demiteri.

Marcel Vela a precizat că fostul ministru Carmen Dan a fost informată despre aceste nereguli. „O spun pentru prima oară, este o știre. În 5 martie, ministrul de la vremea respectivă, doamna Carmen Dan, a fost atenționată de către Serviciul de Protecție despre ce se întâmplă la Caracal. Doamna ministru nu a luat nicio măsură. (...) Măsurile care estimăm că s-ar fi luat nu au avut nici o consecință pozitivă.

Se știa că la Caracal se promovează în mod subiectiv. Știa că soția soțului de fapt e concubină și de fapt divorțată formal. Aceste lucruri cu tot ce se întâmpla la Caracal au fost aduse la cunoștința ministerului", a precizat Marcel Vela la România TV.

Întrebat dacă acel raport cuprindea și complicități ale organelor locale cu bandele care se ocupă de proxenetism și cămătărie, ministrul de Interne a precizat: „Raportul este clasificat. Nu am posibilitatea să vă dau detalii. Vă spun că acest raport a arătat starea de fapt din Caracal". Ministrul a mai anunţat că a ordonat o anchetă internă pentru a vedea cine nu acţionat pe baza acelui raport.

 [citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel