Marcel Ciolacu, în doliu: A murit mama sa. Colegii din PSD, mesaje de condoleanțe

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial
Regina Elisabeta a murit. Ce se va întâmpla în Marea Britanie după moartea reginei? Națiunea va intra în 10 zile de doliu oficial

Marcel Ciolacu este în doliu după ce mama sa a decedat, în această dimineață. Ea se afla internată la spital de mai multe zile. Pe data de 12 septembrie ar fi împlinit 85 de ani.

Marcel Ciolacu a absentat în ultimele zile de la mai multe evenimente desfășurate de PSD, precum Școala de Vară a partidului. Acesta a vrut să petreacă mai mult cu familia după ce, în urmă cu câteva luni, în cadrul unei emisiuni, a precizat că are remuşcarea că nu petrece mai mult timp cu ea.

Marcel Ciolacu, în doliu: A murit mama sa

 

Mama președintelui PSD s-a stins la Spitalul Județean din Buzău unde se afla internată de patru zile. Avea vârsta de 84 de ani și fusese diagnosticată cu o afecțiune incurabilă. În urmă cu șapte ani, Marcel Ciolacu și-a pierdut și tatăl, fost pilot militar, diagnosticat cu cancer.

„Aveţi remuşcări că nu puteţi fi mai aproape de mama dumneavoastră care est bolnavă?", l-a întrebat Denise Rifai pe Marcel Ciolacu, în emisiunea „40 de întrebări“, pe care o moderează la Kanal D.

„Am remuşcarea că nu petrec mai mult timp cu dânsa. Dar întotdeauna când mă duc la Buzău - nu cred că se supără soţia sau altcineva - în primul rând mă opresc la mama. Stau cu dânsa şi în cele două trei zile, mai ales la sfârşit de săptămână, încerc să trec măcar o dată pe la dânsa, să vorbesc, să-mi povestească de vecini. E o luptătoare şi eu nu sunt pregătit să fiu orfan şi nu am ce să-i fac, va trebui să lupte în continuare să mai trăiască şi să ne mai vegheze pe fiecare dintre noi", spunea Marcel Ciolacu în 2021.

Colegii din PSD, mesaj de condoleanțe pentru Marcel Ciolacu

 

Deputatul social-democrat Mihai Fifor a postat un mesaj de condoleanțe, pe pagina sa de Facebook:

”Gânduri pioase de regret, din partea mea și a colegilor din organizația PSD Arad, in aceste momente de grea incercare pentru presedintele nostru, Marcel Ciolacu, prilejuite de pierderea mamei sale.

Dumnezeu sa o ierte si sa o odihnească in pace! Sincere condoleanțe !”, scrie fostul ministru al Apărării.

Un mesaj de condoleanțe a fost trimis și de președintele PSD Mehedinți și Președinte al Consiliului Județean Mehedinți:

”Îmi exprim regretul pentru momentele de grea încercare prin care trece președintele PSD, Marcel Ciolacu, după pierderea pe care a suferit-o!

Binecuvântare și alinare în această perioadă de mare tristețe sufletească!

Sincere condoleanțe din partea mea și a colegilor din cadrul PSD Mehedinți!”, scrie Aladin Georgescu, tot pe pagina sa de socializare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel