Marcel Ciolacu, înainte de consultări: "Suntem două forțe politice. Mandatul nostru e foarte clar"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, înaintea consultărilor de la Cotroceni, că PSD și ProRomânia au conturat ” cea mai mare majoritate parlamentară” în jurul propunerii ca remus Pricopie să fie nominalizat pentru a forma viitorul guvern.

”Mandatul nostru e foarte clar: avem o propunere de prim-ministru în persoana lui Remus Pricopie. Suntem două forțe politice care susținem aceeași propunere. Cu alte cuvinte, am conturat cea mai mare majoritate parlamentară în acest moment. PSD și ProRomânia, în acest moment, au numărul cel mai mare de parlamentari conturat în jurul unei singure propuneri”, a declarat liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu.

PSD și Pro România îl susțin pe rectorul Remus Pricopie pentru funcția de premier, a anunțat Marcel Ciolacu, miercuri, în Parlament.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că se va consulta, joi, cu partidele parlamentare, pentru formarea unui nou Guvern, după ce Cabinetul Orban a fost demis în urma moțiunii de cenzură inițiate de PSD și UDMR.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel