Maratoane de vaccinare non stop și fluxuri speciale destinate exclusiv tinerilor români, în acest week-end

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
sursa foto: RO Vaccinare / Facebook
sursa foto: RO Vaccinare / Facebook

Maratoane de vaccinare non stop, centre de imunizare drive-through sau fluxuri speciale destinate exclusiv tinerilor - sunt cele mai noi "arme" folosite de autorități în lupta împotriva COVID 19. Iar soluția pare să funcționeze, pentru că tot mai mulți români își doresc revenirea la o viață normală.

Peste 100 de mii de oameni s-au vaccinat și astăzi în toată țara. În Suceava, unul dintre județele cu rata cea mai mică de vaccinare, autoritățile fac tot posibilul să îi convingă pe localnici să se imunizeze. La maratonul vaccinării oamenii sunt așteptați la orice oră, fără programare, tot weekendul.

Un alt maraton de vaccinare are loc în județul Ilfov, la Buftea. Cei care doresc o vacanță fără griji se pot vaccina fără programare cu serul Pfizer, pe litoral.

Maratonul vaccinării a început și la Târgu Mureș. Sunt 10 stații de vaccinare, 3000 de doze și 300 de voluntari, non stop până duminică seara la dispoziția oamenilor. La Târgu Mureș, coordonatorul campaniei de vaccinare a insistat că e important să se atingă ținta de 5 milioane de oameni imunizați.

La Sala Polivalentă din Cluj, câteva sute de voluntari așteaptă doritorii pentru imunizare. La deschiderea maratonului a venit și ministrul Sănătății. Tmișorenii participă la a doua ediție a maratonului de vaccinare. Sunt așteptați la rapel cei care au primit prima doză de Pfizer acum trei săptămâni sau cine vrea să se imunizeze cu serul Johnson&Johnson.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel