Manda şi Olguţa şi-au CUMPĂRAT conac de la un craiovean ARESTAT pentru SPARGERI de bancomate şi CARDURI clonate

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Claudiu Manda, senator PSD și președintele Comisiei comune a parlamentului pentru controlul SRI, a achiziționat în acest an un imobil renovat în centrul Craiovei. Claudiu Manda a cumpărat conacul de la Emanuel Bănică pe numele căruia în 2009 a fost emis un mandat european de arestare de autorităţile italiene.

Surse din administraţia craioveană au declarat pentru ziaristii.com că imobilul de lux, evaluat la aproximativ jumătate de milion de euro, a fost cumpărat de Claudiu Manda de la un Emanuel Bănică. Acesta este, în prezent, mare dezvoltator imobiliar în capitala Băniei, dar iată ce scriau despre el colegii de la „Gazeta de sud„:

Un tânăr de 21 de ani, din Craiova, al cincilea membru al grupului de falsificatori de carduri anihilat de poliţiştii şi procurorii doljeni la jumătatea acestei luni, a fost băgat după gratii. Emanuel Bănică, de 21 de ani, din Craiova, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare de autorităţile italiene, a fost reţinut luni de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj şi de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Craiova, potrivit unui comunicat al IPJ.

Autorităţile italiene au emis pe numele lui un mandat european de arestare pentru infracţiuni privind accesul fără drept în sisteme informatice, apartenenţa la o organizaţie criminală, fraude informatice şi falsificarea mijloacelor de plată. Ancheta poliţiştilor italieni şi români a scos la iveală faptul că tânărul împreună cu Ionuţ Ilina, de 19 ani, şi Daniel Radu, de 22 de ani, tot din Craiova, au furat aproximativ 100.000 de euro din mai multe bănci din oraşele Roma, Pescara, Padova, Rimini şi Bologna.

Grupul de infractori folosea carduri bancare contrafăcute şi dispozitive electronice montate pe bancomate, cu ajutorul cărora ei citeau informaţiile de pe cardurile clienţilor băncilor”. (articol publicat miercuri, 28 ianuarie 2009).

Anunțul publicitar publicat pe olx.ro în august 2018 arată că imobilul avea, la acel moment, finisaje de lux precum ”ușile dotate cu clanțe cu cristale SWAROVSKI, iar băile au robineții suflați cu aur de 24 k”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel