Managerul unui centru de carantină, mesaj pentru românii din Diaspora: „Să vă fie rușine! Confundați carantina cu sejurul?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Managerul unui centru de carantină din Craiova pentru românii din Diaspora a transmis un mesaj, după numeroasele plângeri făcute live pe Facebook de oamenii aflați în carantină și care se plâng de mâncare și de condiții.

Numeroase persoane, aflate în carantină instituționalizată în diverse centre din țară după ce s-au întors din țări precum Spania, Italia sau Anglia, au făcut live-uri pe Facebook, în ultimele zile, pentru a se plânge de mâncare și de condițiile de cazare.

În timp ce unii au adus probe concrete cu privire la condițiile de cazare sau mâncare, alții au preferat să îi acuze fără motiv pe angajații centrelor de carantină.

Citește și O româncă venită din Italia a găsit un şarpe în camera în care stătea în carantină

Laura Pătru, managerul unui astfel de centru din Craiova a povestit, într-o postare pe Facebook, umilințele la care sunt supuși angajații atunci când trebuie să le ducă mâncare celor aflați în camere.

 

„Mai nou ne luptăm și cu live-uri care acuză mâncarea?”

 

„Mi-am petrecut ziua plină de nervi și revoltă pentru bătaia de joc la adresa colegilor mei și a altora ca ei, care încearcă să facă tot posibilul într-o situație îngrozitoare pentru noi toți.

Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie să îndure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereți, să te uiți fără putere cum se năruiește munca ta de ani de zile, de parcă nu era de ajuns că suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.

Mai nou ne luptăm și cu live-uri care acuză mâncarea? Că nu e ok să se dea brânză topită sau că șunca este de la conservă? Vă bateti joc de noi???

Confundați carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, într-un context de muncă dificil, aprovizionare dificilă. Vă plângeți că nu se dă destulă căldură??? În mastodonți industriali funcționali pt o mână de oameni, neincalziti de 3 săptămâni, când afară au fost constant intre 16 Si 20 de grade???

Citește și O româncă din Marea Britanie, revoltată din carantină: „Copilul mi-a zis că vrea acasă! Plângea de foame!" (FOTO+VIDEO)

Vă bateti joc de noi???

Văd ziare care titrează în urma live-ului ,, În frig și foame FARA SA FIE CONSULTAT". Ați luat-o razna? Să fie consultat in legătură cu ce??? Dacă i se potriveste carantina la ten? Unde preferă să o facă? Vă bateti joc de eforturile noastre si ale tuturor celor implicați!

Să vă fie rușine! Pentru toate colegele mele care au plâns astăzi din cauza umilințelor voastre! Și pt alții ca ei! Și poftiți și alt unghi - mâncare de carantină, (nesatisfăcătoare) monitorizată zilnic la sânge”, a scris Laura Pătru pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel