Mămica ROMÂNCĂ dispărută, NU este MOARTĂ: „Sunt bine şi vă rog să mă lăsaţi în pace”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ionela Apostol, fostă Mocanu, tânăra mămică din Perşinari, judeţul Dâmboviţa, care a dispărut de acasă marţi, 27 august, nu este moartă, aşa cum s-a vehiculat în presă.

Tânăra de 22 de ani a anunţat, pe Facebook, că a plecat de acasă pentru a începe o viaţă nouă. Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, dar şi de Ionela, prin intermediul unui mesaj pe reţeaua de socializare, anunță Observator.

„Va rog sa numai vorbiți de mine fel și fel de minciuni. Am plecat pentru că mi-am găsit pe altcineva și vreau sa incep o viață nouă. Sunt bine și va rog sa mă lăsați în pace cu știrile voastre de 2 lei”, a scris tânăra.

În tot acest timp, zeci de site-uri de ştiri din România au anunţat că Ionela a fost găsită moartă, dezbrăcată şi sfâşiată de câini pe un câmp din apropierea municipiului Tecuci, judeţul Galaţi.

Ionela a plecat de acasă marţi dimineaţă, în jurul orei 05.00, iar familia a dat-o dispărută. Tânăra şi-a lăsat acasă copilul de doi ani şi a anunţat că vrea să înceapă o viaţă nouă.

Poliţiştii din Dâmboviţa au făcut mai multe cercetări şi astfel au descoperit că tânăra nu este dispărută, ci a plecat de acasă. Concret, tânăra a plecat la un alt bărbat pe care l-a cunoscut de curând şi cu care a început o relaţie.

Miercuri, 28 august, un cioban din Tecuci a descoperit cadavrul unei femei pe un câmp din apropierea oraşului. În scurt timp, site-urile de ştiri au lansat informaţia neverificată că trupul i-ar aparţine Ionelei, tânăra mămică dispărută în Dâmboviţa. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, iar poliţiştii şi procurorii din Tecuci au deschis o anchetă pentru identificarea victimei şi stabilirea cauzei decesului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel