Mamă româncă a 4 copii, abia venită din străinătate, incendiată de partener: „Banii munciţi s-au dus într-o oră”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Tragedie într-o familie din judeţul Iaşi, în prag de iarnă. O mamă şi patru copii au rămas pe drumuri, după ce casa în care locuiau a luat foc, din cauza partenerului femeii.

Incendiul a făcut scrum locuinţa, şi aşa sărăcăcioasă, în mai puţin de o oră. Individul, acuzat că a pus focul intenţionat, a fost reţinut de procurori azi-noapte, în timp ce încerca să fugă din ţară.

Incendiul s-a produs în toiul nopţii, în comuna Tomești din Iaşi. Flăcările, înalte de peste trei metri, au înghiţit locuinţa în mai puţin de o oră, pentru că vântul înteţea focul.

Rămasă pe drumuri, cu patru copii, femeia este disperată. Abia venită din străinătate, unde a trudit în agricultură, şi-a ridicat singură locuinţa modestă. După o ceartă cu partenerul de viaţă, individul ar fi ameninţat-o că se va răzbuna crunt.

 

„Banii munciţi s-au dus într-o oră, nici o oră”

 

„Casa e făcută scrum. O să stau pe aici, într-o cameră. Am şi nepoata de 5 luni, faţă de 15 ani, încă una de 12 şi băiatul de 8. Şi acum e scrum. De la o ceartă, probabil gelozia, nu ştiu ce a fost în capul lui. Mi-am dat seama că pocneşte podul, că nu dormeam. Banii munciţi s-au dus într-o oră, nici o oră”, a spus Carmen Munteanu la Știrile PRO TV.

Trei dintre copiii femeii sunt bolnavi şi sunt internaţi în spitalul de pediatrie, cu diverse afecţiuni medicale. Cazul a ajuns în atenţia asistenţilor sociali, iar autorităţile locale caută soluţii, pentru că oamenii să nu rămână pe drumuri.

Între timp, suspectul a fost prins de procurori într-un microbuz, pe când încerca să iasă din ţară şi să ajungă în Franţa. Acum, bărbatul este acuzat de tentativă de omor, faptă pentru care riscă între 10 şi 25 de ani de puşcărie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel