Mama Luizei, declarații CUTREMURĂTOARE: „Nu mai am putere. După 4 luni de la dispariţie, noi nu ştim dacă este vie sau moartă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Declaraţie cutremurătoare a mamei Luizei Melencu, tânăra dispărută în 14 aprilie şi despre care se presupune că a fost victima lui Gheorghe Dincă.

„După patru luni de la dispariţia Luizei noi nu ştim dacă este vie sau moartă. Eu sper să fie în viaţă. Aştept însă ca statul român să ne trimită un răspuns oficial. Nu avem informaţii despre nici o pistă din anchetă. Doar avocatul ne ţine la curent cu ce se întâmplă.

Noi vrem să aflăm ce se întâmplă cu fata mea. Nu am cerut niciodată bani pentru nimic, aşa cum am auzit că vreau bani de la statul român. Aştept ca statul român să afle ce s-a întâmplat cu copilul meu", a declarat mama Luizei Melencu.

Citește și Criminologul Dan Antonescu, semne de întrebare privind raportul IML: „Dacă e Luiza, atunci a trăit până de curând"

„Nu mai am putere. Trăim de pe o zi pe alta. Nu ştim dacă Dumnezeu sau statul român ne vor ajuta să ne găsim copilul. Este foarte greu", a mai spus femeia, a cărei fiică a dispărut încă de pe 14 aprilie, informează Mediafax.

DIICOT a anunţat astăzi rezultatele raportului preliminar al legiştilor privind resturile de oase găsite în pădurea în care Dincă susține că ar fi aruncat trupul carbonizat al Luizei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel