Mama gemenilor morți din Ploiești, din nou LIVE pe internet, la două zile după înmormântarea micuților - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Mama gemenilor morți din Ploiești, din nou LIVE pe internet, la două zile după înmormântarea micuților - VIDEO
Mama gemenilor morți din Ploiești, din nou LIVE pe internet, la două zile după înmormântarea micuților - VIDEO

Copilașii gemeni care au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești, în timp ce mama lor făcea un live pe Facebook, au fost înmormântați în weekend.

Mama a fost externată de la psihiatrie, special pentru a participa la înmormântarea micuților. La doar două zile după înmormântare, femeia a revenit în forță pe TikTok. Deși a fost criticată de sute de persoane, ea merge mai departe și are apariții specifice celor dinainte.

Părerile sunt împărțite în mediul online, unii au criticat-o pentru că nu și-a supravegheat copiii, în timp ce alții știu că din cauza problemelor psihice a acționat așa. Astfel, mama gemenilor și-a făcut un nou cont de TikTok la două zile după înmormântare.

Atât mama, cât și tatăl copiilor și-au luat rămas-bun de la aceștia, iar la scurt timp, însă, mama gemenilor a uimit online înregistrându-se în timp ce promitea dezvăluiri.

 

Mama gemenilor din Ploiești s-a filmat fredonând manele

 

Femeia obișnuia să fie foarte activă pe rețelele de socializare. este cunoscut deja faptul că aceasta făcea live pe Facebook în momentul în care copiii au căzut în gol de la etajul 10 al blocului. Pe lângă Facebook, femeia mai era activă și pe TikTok. Fostul cont, însă, i-a fost blocat.

La două zile după despărțirea de micuți, femeia și-a deschis un nou cont de TikTok, potrivit Antena 3, cu un username asemănător celui anterior și a început să posteze din nou videoclipuri cu care internauții se pare că sunt obișnuiți.

Într-un clip postat în urmă cu câteva ore, femeia fredona versurile unei manele mai vechi a lui Adrian Minune.

 

@deashaiatst3

Diseara ne vedem la aces direct

♬ sunet original - deashaiatst3

 

 

Mama gemenilor căzuţi de la etaj la Ploieşti făcea LIVE pe Facebook, în timpul tragediei

 

Mama copiilor ar fi fost LIVE pe Facebook, în momentul în care a avut loc tragedia.

În imaginile respective, se aud sunetele ambulanţelor, iar la scurt timp cineva bate cu putere în uşa apartamentului, moment în care transmisiunea LIVE pe Facebook se opreşte. 

Potrivit Ambulanţei Prahova, apelul a fost dat în jurul orei 20.48. Dacă calculăm orele ce apar pe LIVE-ul încheiat după ce anumite persoane bat puternic în uşă, cam aceasta ar fi ora.

Miercuri seara, după tragedie, mama copiilor a fost dusă la spital, pentru că era în stare de şoc. Acum, femeia este internată la Psihiatrie, în stare de şoc.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel