Mama este la muncă, în Germania: Adolescentă de 12 ani găsită moartă în casă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fetiță de 12 ani a fost găsită decedată în casă, miercuri dimineață, cel mai probabil în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon. Chiar tatăl ei a făcut macabra descoperire. Mama sa, care lucrează în Germanaia de când a divorțat de tatăl ei, își va vedea acum copil într-un sicriu.

Andreea locuia în aceeași casă cu tatăl ei, dar și surioara cu 3 ani mai. Mama fetei era plecată în străinătate, părinții fiind divorțați. Tatăl ei a găsit-o pe fată fără suflare. Principala suspiciune este că fata ar fi murit intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă defectă, cel mai probabil din cauza burlanelor înfundate

Tatăl, ajuns aseară acasă de la muncă, a văzut că fata doarme în camera ei și nu a suspectat nimic. Când a văzut că de dimineață tânăra nu s-a trezit, a mers să vadă ce se petrece și atunci  constata că fata nu mai respira. Cel mai probabil, adolescenta era moartă de ore bune. Fără aerisire, focul a consumat oxigenul din cameră, tânăra fată murind în somn, fără a simți nimic.

„Tatăl a găsit-o decedată în această dimineață. Intoxicată. Cel mai probabil de la o sobă defectă, cu aerisirea improprie. Andreea mai are o soră mai mică, de 9 ani. Sora avea febră, iar tatăl a fost cu ea plecat la spital. Fata mai mare a rămas să doarmă singură. Când tatăl a vrut s-o trezească dimineața pentru a pleca la școală a avut un șoc”, a declarat o rudă pntru presa locală.

 Criminaliștii veniți la fața locului cercetează cauzele tragediei, după ce trupul neînsuflețit al tinerei a fost transportat la Medicina Legală pentru necropsie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel