Mama care și-a omorât trei copii, condamnată. Ana i-a ucis și i-a îngropat în curtea casei

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Român ucis si transat de sotia geloasa. Criminala a pacalit poligraful, dar testul ADN a dat-o de gol
Român ucis si transat de sotia geloasa. Criminala a pacalit poligraful, dar testul ADN a dat-o de gol

Femeia din Suceava care și-a omorât trei copii în perioada 2016- 2019 a fost condamnată la 15 ani de închisoare. Cadavrul unuia dintre micuți a fost ascuns timp de 2 săptămâni în casă, pentru că pământul era prea înghețat ca să-l îngroape.

Ana P., în vârstă de 39 de ani a fost condamnată de Tribunalul Suceava la 15 ani de închisoare după ce și-a omorât trei copii nou-născuți, dar sentința nu este definitivă, astfel încât individa rămâne în continuare în libertate, întrucât procurorul nu a cerut arestarea ei, deoarece mai are acasă alți trei copii, scrie Monitorul de Suceava.

Femeia a fost judecată pentru infracţiunea de violenţă în familie, raportată la infracţiunea de omor.

Copiii au fost născuți într-un lighean cu apă, în cadă sau într-un sac de plastic, după care au fost uciși și îngropați în grădina casei.

Într-un caz a ținut cadavrul unui bebeluș ascuns timp de 2 săptămâni pentru că pământul era prea înghețat pentru a-l îngropa, iar al treilea micuț a fost născut în timp ce ceilalți 3 copii ai săi se uitau în sufragerie la televizor.

„În ziua de 29 iunie 2016, fiind singură la domiciliu, a născut un copil de sex masculin într-un lighean din baia locuinţei, l-a acoperit cu o pătură, l-a ascuns în camera centralei, lăsându-l acolo până în ziua următoare. În ziua respectivă inculpata a luat cadavrul copilului, a săpat o groapă în grădina casei şi l-a îngropat”, au arătat procurorii.

 

Femeia avea discernământ și și-a recunoscut faptele

 

„În ziua de 3 februarie 2018, aflându-se din nou singură la domiciliu, a născut în baie, în cada plină cu apă, un copil de sex masculin, pe care l-a ascuns apoi în casa bătrânească aproximativ 2 săptămâni după care, într-o noapte, l-a îngropat tot în grădina din faţa casei”, au descris procurorii a doua faptă.

„În ziua de 9 august 2019, în jurul orei 06:00, inculpata s-a trezit şi şi-a dat seama că urmează să nască. L-a informat ulterior pe soţul său că nu se simte prea bine şi nu va merge la locul de muncă în ziua respectivă. În jurul orei 14:00, profitând de faptul că soţul său nu se afla acasă, iar ceilalţi trei copii se uitau la televizor, inculpata a intrat în baia locuinţei, a încuiat uşa pe interior, a aşezat un sac menajer în bideu, a născut ulterior un copil de sex masculin, iar după puţin timp a legat sacul menajer în care se afla nou-născutul. A pus apoi sacul într-o cutie de carton pe care a dus-o în casa bătrânească (nelocuită) şi a aşezat-o pe un dulap. Atât în ziua respectivă cât şi în următoarele două zile (sâmbătă şi duminică) inculpata nu i-a comunicat nimic soţului său, comportându-se faţă de acesta ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, se mai arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Osemintele celor 3 copii au fost descoperite în grădină, iar femeia și-a recunoscut faptele. Procurorii au stabilit că suferea de tulburare mixtă de personalitate, iar faptele au fost comsie pe fondul unor episoade depresive, dar a avut discernământ de fiecare dată.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel