Mama Alexandrei Măceșanu, în LACRIMI, în DIRECT: „Nu ne-au spus clar că fata este moartă!”

Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Familia Alexandrei Măceșanu a ajuns la DIICOT, după ce procurorii au fost acasă la aceștia și le-au înmânat raportul Institutului de Medicină Legală în care scrie că din șapte dinți a fost extras ADN-ul care este în proporție de 99% al Alexandrei.

Mama Alexandrei a vorbit în exclusivitate la Antena 3, într-un interviu acordat jurnalistei Roxana Ciucă, despre drama prin care trece.

Reporter: Ați predat actul de identitate al Alexandrei?

Mama Alexandrei: Nu am predat niciun act de identitate. Ne-au arătat de la IML certificatele acelea, dar tot nu suntem lămuriți că ea a murit acolo în butoiul acela. Parcă tot nu sunt probe suficiente și ne legăm de un firicel de speranță și să intre într-o bună zi pe poartă.

Reporter: Care sunt probele pe care vi le-au arătat astăzi? Cum justifică ei moartea Alexandrei?

Mama Alexandrei: Dinții sunt probele și oasele. Nici mie nu mi-au spus concret dacă antropologic toate oasele acelea ar putea forma scheletul Alexandrei.

Reporter: V-au dat și alte probe?

Mama Alexandrei: Nu. Doar ce am citit acolo, dar vă dați seama - erau niște termeni științifici. Rămâne să studieze domnul avocat dosarul. Noi o să luptăm pentru a afla adevărul.

Reporter: De unde mai aveți putere să luptați?

Mama Alexandrei: Ne întărește Dumnezeu pentru că suntem oameni credincioși și mai avem un copil pentru care trebuie să luptăm.

Reporter: Știe fata dvs. cea mică ce s-a întâmplat?

Mama Alexandrei: Da, a auzit și știe! Știe că în ziua în care a plecat de acasă nu s-a mai întors.

Reporter: Așteptați ca Alexandra să intre pe poartă?

Mama Alexandrei: Da, parcă mi-o imaginez.. Zi de zi îmi imaginez cum copilul meu vine s-o îmbrățișez. Poate e doar viziunea mea, dar.. inima mea așa îmi spune. Cu toate că după ce am citit.. vă dați seama că nu e ușor să citești un act în care să se spună că s-au găsit cutare, cutare cutare.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy