Mama Alexandrei Măceșanu și-a recunoscut fata într-o poză recentă: „Ea este!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Alexandru Cumpănașu, în cadrul unui live pe Facebook a dezvăluit alături de mama Alexandrei Măceșanu că există o fotografie în care apare chiar Alexandra. Teodora Măceșanu și-a recunoscut fata și e convinsă că nu este vorba de o făcătură.

Teodora Măceșanu suține că i-a recunoscut gesturile și mișcările spcifice: "...am primit zeci si sute de poze pana acum. Unele ni le-ai trimis si tu (n.r.: Alexandru Cumpanasu), primite la randul tau de la altii. Si lumea incerca sa ma convinga ca este ea. Ba ca are alunita, ba ca seamana altfel.

Eu nu am putut sa spun ca este copilul meu daca eu o stiu. Acum a fost prima data si din prima am spus ca este Alexandra. Asa cum am vazut-o eu si din profil, anumite gesturi ale ei...este ea".

 

Teodora Măceșanu a confirmat că a primit o fotografie cu o fată despre care aceasta consideră că este Alexandra

 

Acesta este mesajul pe care Alexandru Cumpănașu l-a postat pe pagina sa de facebook. În text sunt citate cuvintele mamei Alexandrei Măceșanu când spune că și-a văzut fiica.

„Dragi romani, in cadrul editiei de aseara a emisiunii "Romania Ascunsa" difuzata pe facebook in fiecare zi de luni pana joi de la ora 21:00, Teodora Macesanu a confirmat ca a primit o fotografie cu o fata despre care aceasta considera ca este Alexandra: "...am primit zeci si sute de poze pana acum. Unele ni le-ai trimis si tu (n.r.: Alexandru Cumpanasu), primite la randul tau de la altii. Si lumea incerca sa ma convinga ca este ea. Ba ca are alunita, ba ca seamana altfel.

Eu nu am putut sa spun ca este copilul meu daca eu o stiu. Acum a fost prima data si din prima am spus ca este Alexandra. Asa cum am vazut-o eu si din profil, anumite gesturi ale ei...este ea". Intrebata despre provenienta fotografiei aceasta a declarat:" Este vorba de o persoana care mie mi se pare de incredere. Am vorbit de multe ori in ultima vreme pe apel video cu ea, are familie si imi inspira incredere". Cu rezerva si calmul de rigoare, am inceput demersurile pt a se verifica in doua state europene, fotografia fiind realizata intr-un aeroport de tranzit din Europa‼

Vorbim asadar de un spatiu public cu camere de inregistrare peste tot‼Pentru familia noastra este vital sa stim adevarul: daca este sau nu Alexandra⁉️ Din pacate ceea ce ingreuneaza acest proces este declararea decedata a Alexandrei de catre autoritatile romane insa la solicitare familiei aceste verificari vor fi totusi realizate in aceste state‼ Nici Teodora si nici eu nu am facut public locul unde a fost realizata fotografia, persoana care i-a dat informatia Trodorei sau fotografia‼

Deocamdata‼Este vital sa stim ADEVARUL cu atat mai mult cu cat Teodora a fost o persoana extrem de rezervata la informatiile venite in ultimele 7 luni‼‼‼

Cu Dumnezeu alaturi vom afla adevarul”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel