Majorat cu aproape 100 de petrecăreți, întreruptă de polițiștii din Năvodari. Fiecare invitat va scoate din buzunare câte 2.000 de lei

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
petrecere_restaurant
petrecere_restaurant

O petrecere cu o 100 de invitați a fost oprită joi, la oa 18.30, de polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari.  Oamenii legii au fost sesizați cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, la o cafenea din orașul Năvodari, la care participa mai multe persoane, fără a fi respectate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii infecției cu noul coronavirus.

Invitații au primit amenzi de câte 2.000 de lei fiecare. Totul a avut loc într-o cafenea din Năvodari. La față locului au ajuns polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari și polițiști locali, în sprijin sosind echipaje de Poliție de la subunitățile din apropiere - Secția 5 Rurală Cogealac, Secția 2 Rurală, Poliția stațiunii Mamaia, precum și o grupa din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un majorat, la eveniment participând 96 de persoane. Toate au fost legitimate și sancționate contraventional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare, evenimentul fiind întrerupt. Totodată, a fost identificat și sancționat contraventional administratorul societății comerciale, cu amendă în valoare de 10.000 de lei", se arată într-un comunicat al IPJ Constanța.

În ultimele 24 de ore, Poliția Română, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Peste 7.000 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ANPC, Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Transporturilor și ai autorităților publice locale, au desfășurat 797 de acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară la nivel național. Au fost efectuate 63.084 de verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. În urmă acțiunilor punctuale de control, au fost aplicate 3.928 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 710.270 de lei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel