Mai mulți migranți, depistați la "frontiera verde" la Curtici. Bărbații încercau să intre, pe jos, în Ungaria

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Mai mulți migranți, depistați la frontiera verde la Curtici. Bărbații încercau să intre, pe jos, în Ungaria. Sursa foto: Politia de Frontiera
Mai mulți migranți, depistați la frontiera verde la Curtici. Bărbații încercau să intre, pe jos, în Ungaria. Sursa foto: Politia de Frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Curtici au depistat 27 de cetăţeni din diverse state care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pe jos, pe la frontiera verde.

În data de 24.03.2023, la Sectorului Poliției de frontieră Curtici, o patrulă aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat mai multe persoane care se deplasau pe câmp în direcția statului vecin.

Imedia, oamenii legii s-au deplasat  către locul unde se aflau persoanele și s-a procedat interceptarea acestora. Întrucât acestea nu își justificau prezența în zonă, au fost conduse la sediul instituției pentru efectuarea unor verificări suplimentare.

La cercetări, s-a stabilit că este vorba despre 27 de cetățeni din diverse state afroasiatice (Pakistan, Nepal, India, Afganistan, Irak și Egipt), intrați legal în România în baza documentelor personale.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel