MAI. De 1 iunie, copiii din ROMÂNIA sunt invitaţi de ministrul Vela la o videoconferință

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, îi invită pe copii ca până vineri, la ora 12.00, să îi trimită desene având ca tematică perioada pandemiei de COVID-19. Ulterior, pe 1 Iunie autorii lucrărilor "cu cel mai puternic mesaj" se vor întâlni cu ministrul, medici, poliţişti, jandarmi, aviatori într-o videoconferinţă cărora l vor putea adresa întrebări.

Desenele vor fi trimise ca mesaje, în privat, pe pagina de Facebook a ministrului Vela, împreună cu datele de contact - părinţii trebuie să îşi dea acordul pentru publicarea desenelor, dar şi pentru apariţia copilului în videoconferinţă.

"Vrem să privim prin ochii lor cum se vede această perioadă, cum se văd supereroii sau cum se vede întreaga lume! Dintre toate desenele le vom selecta pe cele care aduc cel mai puternic mesaj, iar autorii acestora sunt cei care vor participa la întrevederea noastră. (...) Abia aştept desenele şi să ne întâlnim! Mult succes!", a transmis joi Vela, printr-un mesaj pe Facebook.

El a adăugat că îşi doreşte ca, împreună cu colegii din MAI, să facă în acest an din 1 Iunie o zi "cu totul specială" pentru cei mici. "Pentru că în acest an nimic nu mai este la fel şi pentru că nu putem avea ziua porţilor deschise ca până acum, ne vedem cu cei mici în lumea digitală. Începând de acum şi până mâine (vineri) dimineaţă (ora 12,00) dăm startul înscrierilor pentru copiii care îşi doresc să vorbească cu mine, dar şi cu supereroii acestor zile (medici, pompieri, poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră şi nu în ultimul rând şi aviatori).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel