MAI, reacţie în cazul familiei Melencu. Cere să se aplice mandatul, fără să fie lezate drepturile Monicăi Melencu

Andreea Cosma |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Conducerea MAI a cerut șefului Poliției Române ca agenții să ia toate măsurile astfel încât să pună în aplicare mandatul de aducere pe numele Monicăi Melencu, respectând legea, însă fără a leza drepturile acestei, informează Ministerul de Interne.

„În mandat (de aducere, n.r.), magistrații au dispus Poliției și Jandarmeriei să aducă la sediul DIICOT o persoană, inclusiv prin pătrunderea în domiciliul acesteia, pentru a fi ascultată într-o cauză penală și pentru prelevarea de probe biologice. Având în vedere evoluția situației, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a dispus Inspectorului General al Poliției Române să ia toate măsurile pentru a pune în aplicare dispoziția instanței, respectând legea, dar fără a leza drepturile persoanei pe numele căreia a fost emis mandatul de aducere”, transmite MAI, printr-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Birchall, ATENŢIONARE pentru şeful DIICOT, în cazul familiei Melencu: "L-am rugat să acţioneze cu RESPECT"

Mandatul a fost eliberat de Tribunalul București. Totodată, conducerea Ministerului a cerut inspectorului General al Poliției Române, Liviu Vasilescu, să comunice public, în dinamică, toate datele privind evoluția situației.

La domiciliul familiei Melencu au fost vineri agenții procedurali și jandarmii pentru a pune în executare mandatul DIICOT de aducere a mamei Luizei pentru prelevarea probelor biologice. Aceasta a leșinat în timp ce se certa cu jandarmii și a fost nevoie de intervenția unei ambulanțe.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel