Maghiarii, revoltați după ce RCS/RDS a scos trei posturi maghiare din grilă

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Trei posturi maghiare au fost scoase din grila RCS/RDS din Satu Mare. Mai mulți sătmăreni din origine maghiare s-au arătat revoltați, informează presa locală din Satu Mare. 

RCS/RDS – principalul operator de televiziune prin cablu din județul Satu Mare – a decis să scoată mai multe posturi de televiziune maghiare din grila de programe. Este vorba despre TV2, Mozi+ și Prime.

Maghiarii din județul Satu Mare s-au mobilizat și au cerut un punct de vedere celor de la RDS/RCS, care se pare că nu s-au lăsat impresionați de numărul mare de nemulțumiți.

”S-au facut cateva modificari in grila noastra pe care speram ca le veti aprecia. Pentru a veni in sprijinul si pentru a fi alaturi de dvs., am introdus 3 noi posturi foarte bine cotate si cu o audienta foarte buna in randul telespectatorilor: Comedy Central, Comedy Central Family si Film4. Incercam constant sa imbunatatim grila de programe pentru a putea transmite un continut diversificat si de o calitate cat mai buna. In acelasi timp, posturile: TV2, Mozi+ si Prime nu mai fac parte din grila noastra”, este răspunsul DIGI, conform Presasm.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel