MAE, atenţionare de călătorie pentru români: Mai multe aeroporturi ar putea fi afectate de grevă

Andreea Cosma |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi informează pe românii care tranzitează sau intenţionează să călătorească în Portugalia că lucrătorii unei companii care efectuează servicii de manipulare pentru aeroport se află, duminică, în grevă, existând posibilitatea ca acest lucru să afecteze funcţionarea aeroporturilor din Lisabona, Porto, Faro, Funchal şi Porto Santo.

Potrivit MAE, compania Groundforce Portugal a anunţat că lucrătorii săi se vor afla în grevă până duminică la ora 24,00. Cetăţenilor români li se recomandă să contacteze companiile aeriene şi să se informeze cu privire la situaţia zborului înainte de a se îndrepta spre aeroport.

De asemenea, precizează MAE, aceştia pot suna la numerele:+351.213.966.463, +351.213.960.866, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României la Lisabona: +351. 927.411.628. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel