Liviu Dragnea încalcă legea, în timp ce poliția se face că plouă

Oana Stanciulescu |
Data actualizării: | Data publicării:

În România, demnitarii sunt o specie protejată de stat - nu stau la cozi, nu merg la spitale decât pe ușa din spate, nu-și cumpără singuri nici cămășile, nici chiloții, nu-și plătesc singuri taxele și impozitele, nu fac nimic din ce face orice om obișnuit. Pur și simplu trăiesc într-un stat paralel în care cineva se ocupă de tot ce le trebuie ca ei să trăiască pe picior mare, fără griji și nervi. Ca orice politician dintr-o dictatură sau autocrație veritabilă.

Dacă unul dintre alegătorii lui Dragnea este bolnav, cu puțin noroc, este internat într-unul din spitalele din țară înainte să fie plimbat de la unul la altul, și cu mai mult noroc supraviețuiește printre bacterii, gândaci și viermi.

Dacă unuia dintre alegătorii lui Dragnea îi expiră buletinul, își ia concediu de odihnă ca să stea la coadă să depună actele.

Dacă unul dintre alegătorii lui Dragnea nu are ITP la mașină primește amendă de vreo 30 de milioane și i se reține și certificatului de înmatriculare al mașinii.

Nu așa stau lucrurile cu demnitarii protejați de stat, după cum o dovedește încă o dată Liviu Dragnea.

Deși au trecut 24 de ore de la dezvăluirile jurnaliștilor, poliția fostei secretare a domnului Dragnea, nu a scos niciun cuvânt despre faptul că președintele PSD a încălcat legea.

Poliția nu i-a reținut lui Liviu Dragnea până în acest moment nici certificatul de înmatriculare a BMW-lui cu numărul TR 37 HJX, despre care jurnaliștii de la Recorder spun că nu mai are ITP valabil din 19 aprilie 2018, și nici nu l-au amendat.

Doamna Carmen Dan, șeful dvs de partid trebuie să respecte legea în România sau dacă face parte din specia protejată de stat trebuie să o plătească electoratul?

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel