Mașină cu numere românești, detonată în Londra. Polițiștii au evacuat MII de oameni - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O mașină cu numere românești abandonată în Londra a declanșat un adevărat haos. Polițiștii au evacuat clădirile din zonă și gara East Craydon și au detonat mașina. 

Poliția metropolitană a evacuat gara East Croydon din sudul Londrei și mai multe clădiri din zonă, din cauza unei mașini suspecte cu plăcuțe numerice românești care părea a fi fost abandonată.

O echipă de geniști a fost chemată la fața locului. Specialiștii au folosit un robot special pentru a verifica vehiculul pentru explozibili și pentru a efectua o explozie controlată.

Proprietarul mașinii, un român în vârstă de 20 de ani, a venit mai târziu să-și recupereze mașina, dar a constatat că a fost grav avariat din cauza exploziei controlate.

 (w670)

"Asta se întâmplă atunci când vă lăsați mașina nesupravegheată"

 

"Asta se întâmplă atunci când vă lăsați mașina nesupravegheată într-o zonă aglomerată. Puteați măcar să lăsați un bilet în geam", i-a spus un reprezentant al Poliției, explicându-i că autoritățile au trebuit să evacueze întreaga zonă.

"Cine va plăti reparațiile?", a întrebat tânărul român, potrivit videoclipului postat de site-ul Daily Mail. Reprezentanții Poliției i-a spus bărbatului că poate depune plângere, dar nu există nicio garanție că va primi despăgubiri.

Potrivit unui prieten al românului, autoturismul, marca Opel Corsa a fost lăsat pe trotuarul din zona gării din cauza unei pene de cauciuc.

 VIDEO

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel