LUX în ÎNCHISOARE. Are club, aparate de gimnastică și grupuri sanitare MODERNE

Alexandra Steoleaca |
Data actualizării: | Data publicării:

Lucrările de modernizare a Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au ajuns la final. În timp ce  în majoritatea spitalelor de stat din România condițiile sunt greu de imaginat, deținuții care ajung în centrul modernizat au parte de condiții la nivel european.  

Centrul de Arest Preventiv a fost recompartimentat și suprafața a fost mărită. Fiecare cameră este dotată cu grup sanitar, aer condiționat și au fost instalate aparate tv. 

"Spaţiul de detenţie respectă demnitatea umană şi întruneşte standardele sanitare şi de igienă, fiind dotat astfel încât să ofere persoanelor lipsite de libertate condiții pentru dormit, servirea mesei şi păstrarea bunurilor personale", se arată într-un comunicat al IPJ Alba. 

(w670)

(w670)

Locul are 15 camere în care pot sta persoanele reținute și au o capacitate totală de 30 de locuri.

"De asemenea, în urma lucrărilor de reabilitare a fost amenajat un club, un cabinet medical, precum şi o cameră în care se poate acorda dreptul la vizită intimă. 

Pereţii aferenţi celor două curţi de plimbare au fost consolidaţi, iar în interiorul curţilor au fost montate aparate de gimnastică pentru efectuarea de exerciții fizice și elemente fixe pentru asigurarea odihnei și relaxării", potrivit comunicatului.

(w670)

Valoarea investiției se ridică la aproape 3 milioane de lei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel