Luptător MMA ROMÂN, reţinut după ce a plătit o prostituată cu BANI FALŞI. În dosar este implicată şi o vedetă X FACTOR

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Amansio Paraschiv, celebrul luptător de kickboxing şi MMA, deţinător al centurii New Heroes, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii BCCO, fiind acuzat că a plasat pe piaţă bani falşi, informează România TV.

Amansio Paraschiv a fost reținut după ce a fost acuzat de o prostituată. Sportivul ar fi mers la un bordel din Ploiești unde ar fi plătit serviciile prestate cu o bancnotă de 100 de euro falsă. În momentul în care prostituata a vrut să schimbe suta de euro, angajata casei de schimb valutar a anunţat-o că banii sunt falşi, susţin surse judiciare, citate de ziarulincomod.ro.

O prostituată din Suceava a sunat la 112 la 1.00 noaptea după o partidă în trei plătită cu bani falşi

Sportivul şi-a petrecut noaptea în arestul Poliţiei Prahova de la Câmpina, iar potrivit unor surse apropiate anchetei și-a recunoscut fapta și a fost plasat sub control judiciar de către procurorul de caz. Aceleaşi surse au precizat că ancheta vizează şi alţi doi bărbaţi, iar unul dintre ei ar fi rapper-ul Benny Cash, concurent la X Factor. Acesta din urmă nu are deocamdată nicio calitate în dosar, mai spun sursele citate.

Benny Cash a devenit cunoscut la nivel naţional după ce, în 2015, s-a filmat în momentul în care arunca cu bancnote de un leu în oamenii care se aflau într-o staţie de autobuz din Ploieşti. A fost amendat atunci de Poliţie pentru acte jignitoare săvârşite în public. Ulterior tânărul şi-a cerut scuze pentru gestul său.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel