Luna Plină. Cum influențează astrul nopții femeile, în funcție de zodie: „Se întâmplă schimbări în corp“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Luna Plină. Cum influențează astrul nopții femeile, în funcție de zodie: „Se întâmplă schimbări în corp“
Luna Plină. Cum influențează astrul nopții femeile, în funcție de zodie: „Se întâmplă schimbări în corp“

Luna Plină din noapte de 27-28 februarie a adus astrul nopții în zodia Fecioarei. Potrivit astrologilor, încă din cele mi  vechi timpuri, era bine cunoscut faptul că fazele lunii influențează nu doar formarea mareelor, ci determină și schimbări în comportamentul și chiar în corpul femeilor.

Luna Plină. Cum influențează astrul nopții femeile, în funcție de zodie

 

Luna Plină are aproape aceleași valențe ca Soarele, doar că este mai răcoroasă. Un disc luminos pe cerul nopții emite o energie misterioasă și puternică, ce se simte literalmente cu întregul corp.  Lumina moale și liniștitoare traduce seninătate, credința în miracole.

Luna și ciclurile menstruale ale femeilor

 

Dacă nu v-ați asociat niciodată starea de spirit cu fazele lunii, ar trebui să acordați mai multă atenție astrului nopții. Conform filozofiei antice chineze, Luna întruchipează substanța Yin feminină, iar conexiunea cu aceasta controlează ritmul corpului feminin. În vremurile străvechi, când oamenii nu cunoșteau electricitatea, ceea ce schimba percepția naturală a zilei și a nopții, Luna era legată nu numai de refluxul și fluxul oceanului, dar s-a constatat că fazele schimbătoare ale Lunii, repetându-se la fiecare 29 și jumătate de zi, au coincis cu fazele ciclului menstrual la femei: „timpul lunar”, menstruația a corespuns lunii noi, ovulației - lunii pline.

Vedele hinduse spun că Luna activează frumusețea interioară a unei femei, iar teoria Ayurveda confirmă că în timpul Lunii Pline, energia feminină este deosebit de puternică. Observarea schimbărilor în corp și a dispoziției în timpul diferitelor faze ale lunii este o modalitate sigură de a verifica competența tratatelor antice.

Cum influențează Luna Plină zodiile? 

 

Astrologia atribuie Lunii controlul instinctelor, activarea eului emoțional. La fel ca alte corpuri cerești, Luna trece prin 12 sectoare ale zodiacului, dar din moment ce este mai aproape de Pământ, mersul său în sens astrologic este rapid - rămâne în fiecare semn timp de aproximativ două zile și jumătate, ocolind cercul zodiacal în aproximativ o lună.

Discul luminos al lunii pline ne infuzează simțurile cu energie radiantă. Pentru unii, luna plină înseamnă o plinătate matură de emoții, pacificare și satisfacție, iar pentru alții poate fi un semnal pentru a elibera copilul interior, incontrolabil, care nu cunoaște compromisuri. Luna Plină este un moment în care apar secrete și planuri secrete, iar conflictele ajung la un punct critic.

Capacitatea Lunii de a controla mareele marine înseamnă o conexiune eternă cu elementul Apei și, prin urmare, influența sa este revelată în mod clar în semnele de Apă - Rac, Scorpion și Pești.  Pentru semnele de apă,  luna plină vine cu momente de dramă, haos și adevăr - emoțiile preiau conducerea, dar aduce ulterior ușurare și perspicacitate în rezolvarea problemelor stagnante.

Pentru semnele de Pământ - Taur, Fecioară, Capricorn - legătura cu Luna se reflectă în capacitatea de a aduce (în cele din urmă!) Ce a fost început în minte și de a trece de la planuri la acțiuni.

Semnele de Aer pot, de asemenea, să se resimtă atunci când este Luna Plină: energia lunii pline din Gemeni, Balanță și Vărsător devine vagă, confuză, forțând semnele trigonului de apă să se blocheze în omisiuni și raționamente filosofice.

Semnele de Foc - Berbec, Leu, Săgetător - înaintea lunii pline simt scântei-impulsuri, avertizând posibilele izbucniri emoționale sau disponibilitatea pentru a face pași mai îndrăzneți.

Cum se știe când urmează să fie Lună Plină?

 

Principalul lucru de învățat este că luna plină te umple de emoții, pasiuni, idei. În noapte de Lună Plină (și în timpul zilei, deși nu este vizibil), energia satelitului Pământului se varsă cu generozitate în jurul energiei haosului primordial, care nu poate fi controlat, oprit sau rezervat pentru mai târziu.

Puterea lunii pline nu poate fi liniștită, dar puteți avea încredere în atracția sa și, profitând de regularitatea a ceea ce se întâmplă, puneți-vă bateriile interne la reîncărcat. Urmează o perioadă cu decizii, acceptare, secrete dezvăluite, alarmă. Nu uita însă să îți regăsești și să își păstrezi feminitate și maleabilitate. Nu căutați probleme inutile.

În 2021 mai sunt încă 10 luni pline:  28 martie, 27 aprilie, 26 mai, 24 iunie, 24 iulie, 22 august, 21 septembrie, 20 octombrie, 19 noiembrie, 19 decembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel