Ludovic Orban vrea să candideze la Președinție: "Sunt dezamăgit de Iohannis"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a afirmat vineri, la Sibiu, că intenţionează să candideze la Preşedinţia României, dar şi că preşedintele Klaus Iohannis i-a produs cea mai mare dezamăgire dintre toţi cei alături de care a făcut politică. 

"Cu siguranţă. Dacă mă uit pe scena politică românească, îmi dau seama că e o afirmaţie de bun simţ, exprimarea unei intenţii de a candida la Preşedinţia României. Plus că, vă mai spun încă o dată, după ce te-ai fript cu ciorba, sufli şi în iaurt. Foarte greu aş mai putea să iau decizia să mai sprijin pe altcineva", a spus Ludovic Orban, într-o conferinţă de presă.

Orban s-a declarat dezamăgit de preşedintele Klaus Iohannis.

"Cea mai mare dezamăgire care mi-a provocat-o vreodată un om alături de care am făcut politică este dezamăgirea provocată de Klaus Werner Iohannis. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că, sub masca de neamţ pe care şi-a pus-o, sub masca euro-atlantistă pe care şi-a pus-o, se poate ascunde un caracter atât de josnic, o lipsă de onestitate şi de empatie faţă de români şi atâta cinism şi lipsă de sensibilitate faţă de România, rareori mi-a fost dat să văd. (...) Eu mă consider responsabil pentru că am susţinut un astfel de politician", a declarat Orban.

Ludovic Orban şi alţi parlamentari din Forţa Dreptei au luat parte vineri, la Sibiu, la lansarea grupului de iniţiativă teritorială a partidului. Deputatul Constantin Şovăială este coordonatorul grupului de la Sibiu, din care mai fac parte alţi 13 membri, majoritatea foşti liberali. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel