Ludovic Orban, sunat de Klaus Iohannis: "M-a rugat să vă transmit"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liderul PNL, Ludovic Orban, le-a spus, luni, participanților la ceremonia aniversării a 146 de ani de la înființarea PNL, că l-a sunat președintele Klaus Iohannis și l-a rugat să le transmită liberalilor „La mulți ani”. Premierul Florin Cîțu nu a participat la eveniment.

„M-a sunat în această dimineață domnul președinte Klaus Iohannis, care m-a rugat să vă transmit 'La mulți ani, PNL', 'La mulți ani, fiecărui membru PNL', succes în activitate și chiar dacă nu este prezent, pentru că participă la lucrările Consiliului European, este alături de noi, evident”, le-a spus liberalilor, președintele PNL, Ludovic Orban.

El amintește că, înainte de a fi președintele României, Klaus Iohannis a fost liderul PNL.

„Suntem la guvernare și suntem judecați pentru ceea ce facem la guvernare. Pentru asta nu trebuie să ne întoarcem niciodată cu spatele la oameni, ci trebuie să fim cu fața la oameni, la nevoile lor, să fim permanent mobilizați, să găsim cele mai bune soluții pentru a fructifica oportunitățile imense pe care le are România. Următorii 10 ani sunt ani vitali pentru evoluția României. Avem niște oportunități cum rar am mai avut în istorie, de la resurse puse la dispoziție, până la mișcările de plăci tectonice din politica mondială. Trebuie să valorificăm oportunitățile, trebuie să avem inteligența, seriozitatea și mai ales capacitatea de efort necesară pentru valorificarea oportunităților Brătienii și toți liderii PNL și-au dorit o Românie puternică, respectată”, spune Ludovic Orban la aniversarea a 146 ani de la înființarea PNL.

 

Premierul Florin Cîţu, absent de la eveniment

 

De la manifestările ocazionare de aniversarea a 146 ani de la înființarea PNL a lipsit premierul Florin Cîțu.

„A fost invitat. (...) Se află pe ultima sută de metri în pregătirea PNRR. Practic, lipsește motivat, pentru că e dedicat asigurării, coordonării fazei finale a PNRR și nu pot să zic că e absent. Sunt convins că e alături de noi și că apreciază această aniversare”, spune Ludovic Orban.

El reamintește că premierul Florin Cîțu a postat un text pe Facebook.

„Acesta este motivul real (PNRR - n.r.)”, conchide Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel