Ludovic Orban, despre referendum: Este vital pentru România, ca românii să spună da

 

Ludovic Orban a făcut un apel pentru a-i  îndemnat  pe oamenii să vină la vot pe 26 mai  într-o conferință de presă la Dâmbovița.

"Pe 26 mai au loc alegeri cruciale pentru România. Este vorba despre alegerile pentru Parlamentul European, în care românii sunt chemați să decidă cine va reprezenta România în Parlamentul European.

Odată cu alegerile pentru Parlamentul European, Președintele României a convocat un referendum fundamental pentru evoluția societății românești, în care românii sunt chemați să spună foarte clar dacă sunt de acord să nu se mai permită amnistierea sau grațierea faptelor de corupție și de asemenea, dacă sunt de acord să nu se mai permită emiterea de OUG,  în domeniul infracțiunilor, pedepselor și organizării judecătorești, adică să scăpăm de stresul îngrozitor care ne este provocat de actualul Guvern, care pregătește la aproape fiecare ședință de Guvern, OUG "noaptea ca hoții", precum Ordonanța 13, Ordonanța 7, Ordonanța 90, Ordonanța 92. În curând o să ocupe toate cifrele de la 1 până la 100 cu Ordonanțe care agresează independența Justiției, care caută  să îi scape pe infractori, în special pe infractorii care au deținut funcții publice.Este vital pentru România, ca românii să spună da, la întrebările pe care le va pune Președintele Iohannis, pentru ca să fim siguri că România va fi o țară corectă , o țară care îi răsplătește pe cei corecți și care îi pedepsește pe cei care dețin putere publică și își folosesc puterea publică pentru a săvârși infracțiuni", a declarat Orban la Dâmbovița.

[citeste si]

 


Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.24