Ludovic Orban, anunţ despre buget. Când va fi gata

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

Premierul Ludovic Orban a anunţat, oficial, că România va avea un buget făcut de guvernul liberal, până la finalul anului.

"Mâine vom lua decizia privitoare la procedura e care o vom decide pentru adoptarea legii. Obiectivul nostru este ca, până la data de 31 decembrie, România să aibă un buget din partea PNL.

La ora actuală, pe evaluările noastre, există o majoritate în Camera Deputaţilor, unde se află în dezbatere trei proiecte de lege: proiectul de lege al PNL, proiectul de lege al USR şi proeictul de lege al PMP", a declarat Ludovic Orban.

Guvernul îşi va angaja răspunderea asupra legii bugetului de stat, legii asigurărilor sociale pe anul 2020 şi asupra modificării OUG 114, potrivit unei decizii luate în Biroul Executiv al PNL, potrivit unor surse liberale.

Sursele citate au precizat că, "în principiu", pe data de 23 decembrie, Guvernul urmează să-şi angajeze răspunderea în Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurărilor sociale pe anul 2020 şi asupra modificării OUG 114.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel