Lucian Bode, după intervenția în cazul crimelor de la Onești: „ASTA m-a revoltat foarte, foarte mult, dincolo de lipsa de comunicare în intervenție“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul de Interne, Lucian Bode a explicat, miercuri seară, care au fost măsurile luate după tragedia de la onești, unde doi bărbați au murit după ce au fost înjunghiați de Gheorghe Moroșanu în apartamentul care a fost al lui. 

„E un eveniment care nu face cinste celor care au intervenit acolo. Spun și aici că înainte de toate transmit condoleanțe celor două familii îndoliate. Dincolo de funcția pe care o am, pentru mine ca cetățean cel mai greu de acceptat este că în urma unei intervenții din partea MAI nu am reușit să salvăm viețile.

S-a întâmplat la Constanța, s-a întâmplat la Onești. Sigur că astfel de evenimente se întâmplă în toată lumea și vor mai fi în România pentru că nu pot fi evitate. Dar dacă cei vinovați nu plătesc în fața legii, înseamnă că nu ai învățat nimic din aceste tragedii. Este obligatoriu să tragem învățăminte și să luăm măsurile care se impun (...).

Lucian Bode, după intervenția în cazul crimelor de la Onești

 

Ce m-a revoltat foarte, foarte mult, dincolo de lipsa de comunicare în intervenție... componenta de acțiune a Poliției Onești respectiv a municipiului Bacău în ceea ce privește prevenirea. Au fost depuse mai multe sesizări și în condițiile în care în anumite documente și sesizări se spune de către criminal că își va face dreptate, amenință că achiziționează o armă de foc și își va face dreptate atunci... cu toate acestea, poliția nu a dispus măsuri”, a afirmat ministrul de Interne,  Lucian Bode, la Realitatea PLUS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel